Home

Concert reinvindicatiu Escòcia & Catalunya:: Barcelona 9 de març// Concert Catalonia and Scotland in Barcelona

4 Març 2014

Imatge

 

Des del Centre Artesà Tradicionàrius i dins del marc del Festival Tradicionàrius estem organitzant conjuntament amb la Fira de Mediterrània i l’Auditori de Barcelona el concert Escòcia & Catalunya, el diumenge 9 de març a les 19 hores. Amb els suport de les entitats cíviques Plataforma per al Llengua, Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

APROFITEU LA PROMOCIÓ: El concert se celebra a L’Auditori i la venda d’entrades es fa directament per a la seva web, www.auditori.cat, i per acollir-vos a aquesta promoció heu d’entrar a la pàgina web i buscar el concert del dia 9 de març, un cop tingueu la cadira assignada, trobareu un desplegat de descomptes especials i trobareu l’opció TRADICIONARIUS. Perquè la compra sigui efectiva heu de validar-les amb el codi AME1414.

——————————————————————————————————————–

As part of the Festival Tradicionàrius, the Centre Artesà Tradicionàrius is organising a concert in the Auditorium of Barcelona about Catalonia and Scotland on Sunday, the March 9 at 7pm. 

PROMOTION: The concert will be held in the Auditori and ticket sales are made ​​directly at the website website, http://www.auditori.cat. You can have a 25% discount if you use the following code when you buy the tickets: AME1414.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: