Home

Registre de catalans/es a Edimburg

4 Juny 2014

Com ja sabeu, la Generalitat ha engegat la creació del Registre de catalans residents a l’exterior.http://afersexteriors.gencat.cat/ca/arees_d_actuacio/comunitats_catalanes_de_l_exterior/registre-de-catalans-i-catalanes-residents-a-lexterior/procediment-dinscripcio-al-registre/ 

Per tal de poder ser inscrit al Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior cal omplir el formulari web de sol·licitud que trobareu en aquest enllaç. Després s’ha d’imprimir el formulari i enviar-lo junt amb els documents requerits.

Per a facilitar aquesta tasca, el Centre Català d’Escòcia ha decidit organitzar una jornada d’inscripció a Edimburg el proper 12 de Juliol de 11 a 1 del migdia al Café library de la Universitat d’Edimburg(http://www.accom.ed.ac.uk/services/catering-outlets/library-caf%C3%A9/). Durant aquesta jornada, recollirem el màxim de formularis possibles i documentació per a enviar-ho de manera conjunta i estalviar despeses individuals d’enviament. Us demanem que, preferiblement, porteu tota la documentació impresa. Si no podeu portar-la impresa, també hi haurà ordinadors i impresora. Aquells qui ho desitgin també podran fer el registre allà mateix. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: