Home

150 Responses to “notice-board”

 1. Albert Says:

  Bona tarda,

  Em dic Albert i som una familia de 2 adults i 2 nens(11 i 13anys) que volem aquest agost del 2017, fer un recorregut d’una setmana per Escòcia (Highlands). Voldríem un guía de parla catalana i anglesa que ens pogués preparar el viatge i acompanyar-nos. Si algú està interessat, en parlem.
  Grcs i una salutació.

 2. Eulàlia Says:

  Hola, em dic Eulàlia segura, sóc biòloga i dono classes de tecnologia en un centre de secundària, he patit un trasbals a la meva vida i m’agradaria fer un gir de 180º. Algú em podria informar si és fàcil trobar feina a escòcia per una temporada d’una llargada d’un any aproximadament, o on hauria d’adreçar-me per fer els passos convenients.
  Gràcies
  Lali

 3. Raquel Says:

  Busco gaiter escocés per un rodatge. Gràcies,

 4. Lluís Says:

  Som quatre parelles q esterem a Edimburg del 22 al 27 febrer, a on podriam a nar a veure el Liverpool-Barça, algun local amb bon envien. Gràcies

 5. Lourdes Says:

  Jo soc profe de primaria d ‘angles.

 6. Lourdes Says:

  Ji soc profe de primaria de angles a barcelina

 7. Gabriel Vicens Says:

  Hola, soc el Gabriel Tenc 55 anys i soc professor de secundària de Mallorca, Illes Balears. Aquest estiu he de venir durant un mes a la zona de Glasgow perquè un familiar meu ve a viure aquí. Volia saber si hi ha possibilitats de fer intercanvi lingüístic (català-angles) amb alguna persona o si puc completar els meus estudis d’anglès per persones adultes en algun lloc de Glasgow o proper a aquesta zona, o fins i tot oferir-me voluntari a ensenyar català bàsic. El meu nivell d’anglès és mitjà baix (B1). Moltes gràcies.

 8. Maria Says:

  Hola sóc la Maria, estudiant d’Educació Primària, voldria saber si coneixeu algun casal d’estiu o similar on pugui venir a treballar aquest juliol. També sóc entrenadora de bàsquet. Moltes gràcies!

  Maria

 9. Rosa Says:

  Bona tarda Elena. ,Tinc un fill de 20 anys i m.agradaria molt que estigues fora un mes practicant l.angles. Ja em diràs quelcom.Moltes Salutacions, Rosa


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s